Gość Kacper Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 A więc tak mam 12 lat po mastrubacji okropnie zaczął mnie piec penis tak u góry. Jak byłem mały miałem stulejke teraz jest wyleczona i moge zaginać skórkę ale mam ślad obok nich tak jakby malutkie krostki i jedna z nich zaczeła mnie potwornie piec proszę o odpowiedź czy jest to groźne i kiedy minie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 To być może jakiś zaczopowany gruczoł łojowy w stanie zapalnym. Taka zmiana powinna wygoić się samoistnie w przeciągu kilku dni. Proszę zważać na szczególną higienę tej okolicy ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi