Gość Mateusz Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Witam. Ok. 4 dni temu, po oddaniu moczu, zaczęło mnie boleć prawe jądro. Ból odczuwam przy dotyku. Jądro zazwyczaj nie boli mnie przez połowę dnia, i w pewnym momencie podczas chodzenia odczuwam dosyć mocny ból, który trwa kilka godzin. Czym może to być spowodowane, i czy po jakimś czasie powinno przejść samo? Dodam że nie mam problemu z oddawaniem moczu, jądro zaczyna boleć bez powodu. Pozdrawiam, i czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Być może to jakiś stan zapalny jądra. Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Radziłbym w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi