Gość Przemek Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam mam taki problem skora na penisie jest strasznie ciemna tak mniej wiecej na połowie długosci. W czasie spoczynku jest to wyraziscie widoczne a w czasie wzwodu mniej ale jednak rożni sie od całości. Na dodatek szew przechodzacy przez dlugość penisa od nasady aż po żołądź jest tak jakby rozciagniety i zaczerwieniony nie jest to cieniutki pasek jaki mialem kiedys ale lekko czerwony pasek jakby rozmazany. Często uprawiam seks nie stwarz mi to jakiegos problemu nie boli choc czasem zaswedzi, Czy nie ma na to jakies masci ? Codziennie sie myje wiec dbam o higiene nie zmienialem tez swoich upodoban, wiec nie wiem dlaczego takie zmany zaszły, moze to uczulenie? Prosze o radę, z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Przebarwienia skóry prącia nie są patologią, narządy płciowe powinny być ciemniejsze od reszty ciała, miejscowe zagęszczenia barwnika, oraz zatarcie się rysów szwu prącia nasila się z wiekiem począwszy od dojrzewania. Higiena i zachowania nie grają tu roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edward Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Choroby skórne prącia, napletka zdjęcia, obrazy =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi