Gość Dominika Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Wczoraj zauważyłam, że na łechtaczce mam guza, kiedy go dotykam to odczuwam mały ból. Również mnie to swędzi. Nie miałam kontaktu intymnego jeszcze więc nie wiem od czego to może być. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaska Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 nie wiem czy pomoge , lecz ja tez miewalam takie **guzki** one schodzily po okolo tygodniu do dwoch , najlepiej zeby tego nie ruszac nie przyciskac . oczywiscie jezeli nie zniknie , trzeba udac sie do lekarza . lecz tak jak mowie , czasami u mnie tez sie pojawialy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 a moze to wlasnie lechtaczka ktora czuc jako malutko guzek. Idz do lekarza to ci powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Dominika, mam tak samo. Czy byłaś u lekarza? Czy samo przeszło? Zastosowałaś jakieś leki ? Proszę, odpisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość murzyn kamil Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 mam to samo :( ten guz jest wielki prawie 3/4 mojej wargi . i to boli jak zakładam jedną nogę na drugą.. przyjaciółka poleciła mi zastosowanie maści .. ciekawe co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi