Gość Janek Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Od prawie roku odczuwam delikatny ból a raczej promieniowanie z lewej strony jamy brzucha w kierunku jąder , ale ból umiejscowiony jest tylko w jamie brzusznej. Pod koniec stosunku odczuwam przez moment mocniejszy ból w pachwinie / nasieniowodach/ i jeśli nastąpi wytrysk ból zaraz ustępuje. Robiłem pół roku temu USG jamy brzusznej i wyszło O.K , byłem też z tym badaniem u Urologa - zbadał mnie i powiedział ,że nic nie widzi. Jednak niepokoją mnie te objawy i nie wiem co dalej robić. Dziękuję za poradę i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Być może takie objawy są po prostu tylko związane z nagromadzeniem się spermy w przewodach nasienny co może wywoływać taki niewielki ból, który ustępuje samoistnie po wytrysku. To raczej nie oznacza żadnej patologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi