Gość Konrad Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Witam. Mam 23 lata. Od tygodnia dręczy mnie silny, stały ból żołędzi, od rana do wieczora. Nie jest to ból powierzchowny, jest to ból jakby wewnątrz żołędzia, trochę jak kłucie lub uczucie gorąca, najmocniej wyczuwalny w koronie i rowku zażołędnym. Wizualnie nie zauważyłem większych zmian, może jest nieco bardziej zaczerwieniony. Ból promieniuje też na nogi, zwłaszcza uda. Stosowałem maść Clotrimazolum jednak nie pomaga, nie liczyłem nawet że pomoże ponieważ miewałem kiedyś zakażenia grzybicze i było to całkiem co innego. Co mi dolega i jak się z tym uporać? Wątpie, że lekarz coś zauważy, bo jak mówiłem wizualnie większych zmian nie ma. Dodam, że od ok. miesiąca nie miałem stosunku, nie masturbowałem się ani nie przypominam sobie żebym miał polucję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 To być może jakiś stan zapalny w zakresie ciał jamistych prącia. Taki stan zapalny może wywoływać silne dolegliwości bólowe. Najlepiej w tej sprawie radziłbym skonsultować się z urologiem bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Witam. Piszę tu ponownie ponieważ ból cały czas się utrzymuje, ostatnimi dniami jest jeszcze silniejszy. Nie ma zmiłuj i muszę iść do urologa. Czy ewentualny stan zapalny ciał jamistych jest groźny? Jak to się leczy? Dlaczego ten ból występuje akurat w okolicy korony żołędzi i rowka zażołędnego wewnątrz prącia, skoro ciała jamiste są w trzonie prącia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adkin Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam serdecznie, wiem że post był napisany dość sporo czasu temu ale jak byś tu zajrzał napisz co było przyczyną tego bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam Wiadomo co było przyczyną tego bólu? Zmagam się dokładnie z identycznym problemem. Byłem już u nie jednego urologa i kazdy mowi co innego. ostatni przepisal mi tabletki uspokajajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roman Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Witam mam ten sam problem a lekarze nie stwierdzają problemu. Problem to ból żołędzi czasami intensywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nicpoń Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Tak mogą wyglądać choroby penisa http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi