Gość Zmartwiona Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Mam 18 lat. 3 dni temu wyczułam pod skórą twardy guzek wielkości niecałego centymetra. Znajduje się na podbrzuszu pod skórą, nie jest bolesny. W miejscu gdzie się znajduje, na skórze nie ma żadnego zaczerwienienia ani wypukłości. Jeśli by dokładniej określić gdzie się znajduje, to ok 12-13 cm od pępka i nie na środku , a lekko przesunięty w prawo. W rodzinie praktycznie każdy, kto umarł, miał raka. Od strony ojca i matki. Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Być może to jakiś tłuszczak, włókniak lub kaszak. Trudno mi konkretnie odpowiedzieć bez bezpośredniego badania. Radzę w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi