Gość Mateusz Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam Pisze z następującym problemem. Ostatnio dość sporadycznie miewam niespodziewane ataki bólu na samym czubku żołędzia. Są one strasznie bolesne oraz co najgorsze totalnie niespodziewane... Jest to bardzo uciążliwe. Nie prowadzę intensywnego życia seksualnego, być może nadużywam masturbacji... Rok temu miałem zabieg wydłużenia wędzidełka oraz leczyłem się na zapalenie pęcherza moczowego. Żadnych wizualnych zmian nie ma. Mam nadzieję, że te informacje pomogą wam zdiagnozować mój problem... Czekam na odpowiedź i pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eniu Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Wiem jak to jest, bo miałem takie coś i mam dalej. Myślę że to nadmiar bakterii wypływających w twojego moczowodu. Spróbuj żurawinę lub coś w tym stylu na oczyszczenie dróg moczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 rozumiem, a są jeszcze jakieś inne propozycje? czy jest możliwe, że to jakiś nawrot zapalenia pęcherza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi