Gość Kuba Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam , mam 17 lat i problem a mianowicie od 3-4 dni odczuwam ból w okolicy pachwiny oraz jądra ( po lewej stronie ) . Ból nie jest bardzo mocny , jest raczej pulsujący i trudno go wykryć . *Badałem* jądra i nie zauważyłem żadnych zmian czy guzków tak samo w okolicy pachwiny . Stosowałem przez 2 dni maść (Fastum) lecz to nic nie pomogło . Nie mam żadnych problem z oddawaniem moczu oraz mogę normalnie chodzić gdyż nie sprawia mi to bólu . Co mam w tej sytuacji zrobić i do kogo się udać ? Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Trudno mi określić co się dzieje bez bezpośredniego badania. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się może z chirurgiem. Ból może związany jest np. z jakimś stanem zapalnym w jądrze, powrózku nasiennym lub np. naderwaniem przyczepów mięśniowych w zakresie pachwiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Byłem u lekarza (pediatry) i okazało się że mam skurcz jelita grubego . Badała mi również jądra - powiedziała że jest wszystko ok . Po jakiś 2 dniach dalej czułem że coś jest nie tak w jądrze . Jakby lekki ból , gdy dotykam jądro to mnie oczywiście nie boli tak samo okolice jądra . To jest chyba raczej nie jest ból związany ze skurczem jelita grubego . Czy mogą to być żylaki powrózka nasiennego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi