Gość Lidia Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Otrzymałam następującą diagnozę wycinka histopatologicznego *Naevus pigmentosus dermalis,granuloma et molluscum contagisum.Excisio completa* Czy mogę prosić Pana doktora o pomoc co oznacza ta diagnoza ? czy muszę udać się ponownie do lekarza który dokonał mi wycięcia zmiany / ok 140 km od miejsca zamieszkania/ ? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Naevus pigmentosus dermalis,granuloma et molluscum contagisum.Excisio completa - oznacza Znamię barwnikowe skóry, ziarnina, mięczak zakaźny. Wycięto doszczętnie. - Leczenie zostało zakończone, zmiana zwyrodnieniowa została całkowicie usunięta - Wizyta u chirurga w trybie planowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi