Gość Oliwia Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam serdzecznie wszystkich.....moja corka 9letnia doznala zlamania spiralnego piszczeli 19 maja 2009 ,nie operawana.cztery miesiace w gipsie pelnym bez wyraznej poprawy,zdjecia wykonywane co tydzien..mala odzyskala sprawnosc po okolo 10miesiacach,kulala nie mogla biegac,do dzisejszego dnia czyli w dwa lata po urazie corka nadal kuleje przy normalnym chodzeniu przy biegu nadal kuleje i odzuwa bol,czesto boli ja kostka i jest widoczna opuchlizna.jestem zmartwiona i przerazona co robic udad sie na konsultacie do chirurga??czy jeszcze trzeba czasu???czy cos jest nadal nie tak???BARDZO PROSZE O PORADE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Radzę na pewno udać się z tym problemem do chirurga - najlepiej ortopedy dziecięcego. Na pewno po tak długim okresie od złamania kości piszczelowej kończyna dolna powinna być w pełni sprawna. Na pewno konieczne będą badania kontrolne (np. RTG). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi