Gość Ola Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Na wtorek mam planowaną operację przepukliny kresy białej, która była przekładana już od grudnia z powodu chorób i przeziębień. W ostatnim czasie ból się nasilił i mam wrażenie, że przepuklina się powiększyła, dlatego zdecydowałam się na operację. Jednak dopiero teraz dowiedziałam się z internetu, że miesiąc przed operacją należy odstawić tabletki antykoncepcyjne, a tego nie zrobiłam. Czy branie tabletek będzie powodem niewykonania operacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Nie wiem, gdzie Pani takie rzeczy przeczytała, ale nie ma powodu przerywania stosowania tabletek antykoncepcyjnych do zabiegu np. przepukliny w kresie białej. W żadnym wypadku nie powinna być Pani z tego powodu odsunięta od operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi