Gość Agata Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Witam. Dwa tygodnie temu miałam usunięty pęcherzyk żółciowy metodą laparoskopową. W wypisie ze szpitala mam napisane rozpoznanie wodniak pęcherzyka żółciowego. Odebrałam wynik badania histopatologicznego, czy mogłabym prosić o przetłumaczenie: Cholecystitis chronica in phlegmonosam vertens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Cholecystitis chronica in phlegmonosam vertens. Przewlekłe zapalenie pęcherzyka żółciowego z zaczynającym się ropieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agata Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi