Gość Andrzej Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Witam, mimo iż mam 16 lat, chyba dopadły mnie hemoroidy. Otóż podczas każdego oddawania stolca, woda w muszli zabarwia się na kolor czerwony. To samo z papierem toaletowym. Krwi jest dosyć dużo. Takie objawy pojawiły się już dosyć dawno temu, jednak wtedy zbagatelizowałem ten problem. Jednak teraz, podjąłem decyzję, że należy w końcu z tym skończyć. Przy wypróżnieniach miewam także, dosyć mocne parcie. Myślałem nad kupnem czopków Hemorectal, jednak przed zakupem, wolę się zapytać. Chcę kupić te czopki, a jeżeli one nie pomogą, to wybiorę się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Tak proszę użyć tych czopków i mimo wszystko czy pomogą czy nie poinformować o tym fakcie rodziców i udać się na bezpośrednią konsultację do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANIA Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 dzien dobry chcialam zapytac mialam juz 5 operacje na himoroidy ale zawsze mam w muszli krew wtedy mialam i po tych operacjach nadal mam ale bolu nie mam a przed operacja bole byly bylam juz tyle razy u lekarza i nie mam zadnej pomocy dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi