Gość Grzegorz Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Witam Jestem po operacji przepukliny. Po 3 tygodniach powróciłem do pracy, na 3 dzień pod koniec pracy poczułem pieczenie w dole pachwiny, powtarza się do pod koniec pracy. Pieczenie ustępuje po pewnym czasie. Miejsce operowane trochę się powiększyło, nie ma żadnej opuchlizny ani nic takiego. Dodam, że w pracy nic nie noszę ale dużo chodzę i stoję z małymi przerwami na siadanie. Czy to w miarę normalny objaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Grzegorzu, ja jestem prawie miesiąc po operacji łatali mnie siatką. Zdarzyło mi się raz po jakiś 2 tygodniach od operacji, że po całym dniu chodzenia poczułem coś podobnego, piekło/mrówczyło mnie w miejscu, w którym nie odzyskałem jeszcze idealnie czucia. Ból pojawił się jeszcze 2 razy, ale słabszy za każdym razem, ostatnio wcale już się nie pojawia. Spróbuj jeżeli dużo chodzisz robić częste-małe przerwy, żeby usiąść na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gzregorz Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Dzięki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi