Gość Arkadiusz Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Witam mam pytanie, mam 17 lat i niedawno odkryłem ze mam stulejkę i nie chce poinformować o tym fakcie rodziców , jak mogę sobie sam poradzić z tym problemem .mam tu na myśli jakieś sposoby na zwalczanie jakimiś maściami albo domowymi sposobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 W Twoim wieku żadne leczenie zachowawcze (np. maści) już nie pomogą. Trzeba o tym fakcie poinformować rodziców i udać się na konsultację do urologa. Zapewne będzie konieczne leczenie zabiegowe tego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 zaczekaj do 18 i pójdziesz sobie sam do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Problem z wacławem Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam, mam 13 lat i mam stuljkę tylko nie wiem jaką ale chyba całkowitą gdyż nie mogę ściągnąć napletka gdy penis *stoi* i gdy jest *opadły*. Jak mogę to wyleczyć? Pomogą w tym jakieś maście? : | Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Problem z wacławem Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 A mam jeszcze pytanie :) Jak będę tyle czekał to ta stulejka się nie pogorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pronlem Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Też mam ten problem ale spróbuje codzienne naciąganie moze pomoze nie chce mówic rodzicom a co dopiero isc na obrzezanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi