Gość Bartek Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Mam 20 lat i niedawno miałem wykonany zabieg wydłużenia wędzidełka. Wszystko się ładnie zagoiło byłem na kontroli lekarz powiedział że wszystko jest ok jednak bezpośrednio podczas erekcji napletek nie zsuwa się samoistnie, a gdy mu pomagam to zsuwa się jedynie tuż za żołądź i powoduje to lekki ucisk. Na kontroli lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku nie ma żadnego przewężenia i to na pewno nie jest stulejka. Chciałbym spytać czy napletek dam radę wyćwiczyć podczas kąpieli czy potrzebny będzie kolejny zabieg mimo zapewnień lekarza, że wszystko jest w porządku. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klas Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Też chciałbym sie dowiedziec czegoś na ten temat, mam ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xXx Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na to pytanie ponieważ też interesuje mnie ta kwestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Radziłbym w tym wypadku samodzielne ćwiczenia, które powinny przynieść spodziewany efekt po około 2-3 miesiącach. Zapewne kolejny zabieg nie będzie konieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No cóż nie zsuwa się samoistnie bo jest pewnie długi. Gorzej gdyby podczas wzwodu samoistnie wracał na żołądź. A tak lekki ucisk go od tego powstrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi