Gość Szymon Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam Dostałem od lekarza urologa *receptę* na obrzezanie . W tym samym dniu zapisałem się do szpitala i następnego dzwoniłem do rejestracji aby umówić się na konkretny termin , od Pani rejestratorki usłyszałem * Proszę dzwonić za 10 miesięcy bo terminy to tak najbliżej za rok * . . . Ręce mi opadły nie dość że do poradni urologicznej czekałem 6 miesięcy to teraz mam czekać 10 ? Czy są to normalne terminy czy Pani rejestratorka była po prostu nie miła ? nie da się tego jakoś przyspieszyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Trzeba znaleźć inny szpital z oddziałem urologicznym, który nie będzie miał wyrobionych kontraktów. Niestety takie terminy są związane z wyrobieniem kontraktów przez szpitale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 ot nasza słuzba zdrowia . Na NFZ za pół roku , a prywatnie choćby i jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MedPolonia Poznań Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Drodzy Państwo, korzystanie z państwowych placówek zdrowia często wiąże się z długimi terminami oczekiwania, niekomfortowymi warunkami, czy opieszałością personelu. Mało kto wie, że skorzystanie z nowoczesnych prywatnych placówek jest bezpłatne i nie wymaga żadnych większych formalności. Aby NFZ zrefundował zabieg w prywatnej klinice należy mieć aktualne skierowanie od lekarza i udać się z nim do wybranej niepaństwowej placówki, która w danej dziedzinie świadczy usługi. Najłatwiej informację na temat zakresu poszczególnych kontraktów z NFZ można uzyskać telefonicznie w placówce lub NFZ albo sprawdzić na stronach internetowych prywatnej kliniki. Lista refundowanych zabiegów może okazać się dla nas miłym zaskoczeniem. Zespół poznańskiego Szpitala i Przychodni Med Polonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi