Gość asia Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Od roku wyczuwam 2 guzki w pochwie, są twarde przy wejściu. Pojawiły mi się również zgrubienia w pochwie i odbycie. Czy jest jakaś możliwość, że to nie jest nowotwór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Trudno określić czym są te zmiany bez bezposredniego badania. Może to np. torbiele gruczołu Bartholina. Najlepiej w tej sprawie udać się na konsulatcję bezpośrednio do ginekologa. Raczej są to zmiany łagodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 guzki te umiejscowiły się w pochwie i są bolące zauważyłam że przerwała mi się skóra w pochwie przez te guzki. Czy to oznacza nowotwór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 mam jeszcze jedno pytanie czy morfologia krwi może wykazać powiększenie węzłów chłonnych? z góry dziękuje za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Trudno tak przez internet bez zadnych lepszych informaci wszystko ocenic a jezeli przerwało ci skóre to idz do ginekologa i powiedz mu ze niepokoja cie te guzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 ginekolog nie mógł zbadać mnie przez pochwę, gdyż nigdy nie współżyłam a ja czuję, że mam pogrubioną pochwę. Proszę o rade. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi