Gość Łukasz Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam Guza nabawiłem się ponad 10 lat temu. Od jakiegoś czasu mam wrażenie że się powiększa. Boli mnie prawa część głowy [tam gdzie jest guz] zarówno z przodu jak i z tyłu. Ogólnie prawa część głowy jest jakby cieplejsza od drugiej części głowy, takie mam dziwne odczucie. Dodatkowo gdy dotykam guza to wówczas ta część skóry na nim robi się czerwona. Co robić? Do jakiego lekarza pójść. Chirurg ogólny czy jakiś inny specjalista? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Wystarczy w tym względzie chirurg ogólny. Prawdopodobnie jest to kaszak. Takie kaszaki leczy się zabiegowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi