Gość Tomek Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Jestem 6 tygodni po zabiegu, wszystkie szwy się już rozpuściły/wypadły. Niepokoi mnie to, że przy pełnym wzwodzie napletek schodzi trochę niżej za żołądź niż było przed przedłużaniem. Pojawia się taki jakby fałd skóry i jest taka jakby blokada, że dalej nie mogę rozciągnąć skóry po trzon ie penisa. Oznacza to, że robota źle wykonana czy raczej to przejdzie i skóra będzie schodzić do końca? Operacje miałem prywatnie przeprowadzoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Proszę taki stan ćwiczyć systematycznym naciąganiem napletka poza żołądź zwłaszcza w wzwodzie. Taki stan powinien powoli się unormować, ale może to trwać nawet i kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi