Gość Paweł Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam Od kilku dni nie byłem w toalecie się wypróżnić bolał mnie brzuch miałem wzdęcia,kiedy od dwóch idę ,lecą małe stolce troszkę większe niż obwód ołówka i zielone. Musze dużo przeć bo samo nie chce leciec. co to może być? czy mam miec objawy o niepokoju? może musze wziąc lek na uregulowanie flory bakteryjnej?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Radziłbym właśnie w chwili obecnej zastosować leki na uregulowanie flory bakteryjnej i zastosować przez kilka dni dietę lekkostrawną. Jeśli takie postępowanie nie przyniesie efektu trzeba w tej sprawie udać się na konsultację bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi