Gość Mariusz Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Witam, Mam następujący problem, mam 22 lata i niedawno zacząłem współżycie , podczs gry wstępnej z dziewczyną penis nie osiąg pełnego wzwodu ale już mogę nakładać prezerwatywę a nie tak jak wcześniej że po nałożeniu opadał, teraz mam inny problem a mianowicie taki że po włożeniu penisa do pochwy erekcja opada , dziewczyna w ogóle nie jest zadowolona, a penis nie może znaleźć się choćby w takim stanie jakim był przed włożeniem, nie mówiąc już o pełnej erekcji.Co więcej gdy penis wypadnie z pochwy nie stoi w ogóle i na nowo musze się podniecać aby stanął znów co jest ciężkie i długie. Co mam robić, używam prezerwatyw durex xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Takie objawy mają z reguły podłoże psychiczne. Trzeba być spokojnych i zrelaksowanym w takich chwilach. Myślę, że w miarę nabywania doświadczenia seksualnego powoli takie objawy ustąpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi