Gość Jerry Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Witam! Od jakiegoś roku czasu pod moim żołędziem utrzymują się sino fioletowe żyły, są one widoczne podczas wzwodu jak i w stanie spoczynku członka,ogólnie nie odczuwam żadnego bólu lecz po odbytym stosunku bądź masturbacji czasami czuję lekki ból i uczucie ciepła wokół żyłek, jestem zaniepokojony tymi zmianami wydaje mi się że żyły robią się coraz bardziej ciemne i wychodzi ich coraz więcej, czym może być to spowodowane i czy jest to poważna sprawa prosiłbym o pomoc, dodam że mam jedną partnerkę seksualną oraz utrzymuję odpowiednią higienę osobistą , pozdrawiam Jerry. Ps. załączam zdjęcia widocznych zmian żeby przybliżyć problem: http://i52.tinypic.com/2h55pg5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Mam coś podobnego co to może być proszę o pomoc? Czy porobiły się mi zakrzepy w żyłach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marco Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 za mocno waliłes gruche po prostu ,nic ci bedzie delikatniej z nim podczas trzepanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość UCZEŃ Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 vel MARCO pisze tak bo ma w tym doświadczenie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adi Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 i co to bylo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rere Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Wizyta u specjalisty tak mogą wyglądać choroby skórne penisa http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi