Gość Mariusz Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Około 5lat temu gdy miałem ok 13lat naciągnąłem sobie niechcąco wędzidełko i do dziś mi tak zostało, wygląda to nie estetycznie i do tego jest zaczerwienione, nie byłem z tym nigdy u lekarza dodaje zdjęcie i bardzo proszę o odpowiedz co zrobic zeby wrocilo do normalnego stanu :( http://img10.imageshack.us/img10/1628/dsc01529tp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Nie wygląda na to w załączeniu zdjęciu, aby były jakieś problemy z tym wędzidełkiem (np. zbyt krótkie). Taki stan nie wymaga leczenia operacyjnego. Nie powinno takie wędzidełko wpływać niekorzystnie w czasie stosunków seksualnych. W razie niepokoju z tym związanego radziłbym skonsultować się bezpośrednio z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi