Gość daga Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 M51.1choroby krazkow miedzykregowych ledzwiowych i innych z uszkodzeniem korzeni nerwow rdzeniowych Witam mam za soba 3 operacie na kregoslup nadal niema poprawy bole sie nasilaja mam problem z siedzeniem wstawaniem oraz z utrzymaniem moczu jest to bardzo krepujace czuje sie bezradna .prosze o informacie co mam robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka szczecin Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 mam to samo zmagam się z tym od 2 lat lekarz prponuje następną operacje nie wiem czy to ma sens też mam uszkodzone korzenie nerwowe to jest koszmar i nie wiem czy da się to zmienic bo lekarze sami nie wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Mam tosamo po operacji szyjnego i lędźwiowego zaczęły sie problemy przewaźnie nigdy niemoge zdążyć..Wystarczy zmiana pozycji w łóżku i bieg do toalety poprawka podskakuje ponieważ jestem teraz po operacji wyjęcia zakażonej endoprotezy biodra i wstawili mi na 6 mesięcy jakieś ustrojstwo co zwie sie. Spacer. Stałe czuje od siebie mocz a mam 55lat wstydzę sie żony i niewiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi