Gość Alex Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Czy po ostrym zapaleniu trzustki można jeść kiszone ogórki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Teresita Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Mój mąż ostre zapalenie trzustki miał 2016 r . W szpitalu był 3 miesiące powodem zapalenia było nadużywanie a, skutkiem niewydolność wielonarządowa . Wtedy nazwałam rzeczy po imieniu ALKOHOLIK zapytacie mnie ile nie pił około 6 miesięcy, ludzie walczą o życie a on się bawi ,sprzedaje przepija wszystko co się da i żyje . Każdy uzależniony szuka winny w innych a sam u siebie jej nie widzi . Tak więc jak myślisz że takiemu trzeba pomóc to się grubo mylisz ja pomagałam siedziałam w szpitalu podcierałam dbałam o niego a powinnam o dzieci on nie był i nie jest tego wart .tak więc jak ktoś się zastanawia czy warto pomagać to TAK swoim własnym dzieciom a nie takiemu co tego nie doceni i pyta ***czy po OZT może pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi