Gość Natalia Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Dzień dobry .Ostatnio po prawej stronie głowy 9bardziej z tyłu ) wyczułam 2 gólki ,nie jestem pewna czy są to guzy .Jeden jest duży twardy oraz bolesny ,natomiast 2 jest mały i strasznie bolesny . strasznie sie boje bo nie wiem co to jest . Prawie cały czas boli mnie głowa - szczególnie w tamtych miejscach . co to może być . i czy może być do wycięcia .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Bez badania trudno mi określić co to może być. Najczęściej takie objawy i lokalizacja są związane z kaszakami. Trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem ogólnym, gdyż takie zmiany wymagają leczenia zabiegowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi