Gość Adrian Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Proszę o pomoc, przeczytałem wszystkie posty na temat bóli z prawej strony pleców ale nie znalazłem takich samych objawów. Od dwóch tygodni mniewam bóle z prawej strony pleców między ostatnim żebrem a pośladkiem, ból pojawia się tylko w trakcie siedzenia, jest to bardzo uciążliwe w trakcie prowadzenia samochodu, niemam żadnych objawów w trakcie oddawania moczu, wszystko jest jak było, kał też. próbowałem plastrów rozgrzewających różnego rodzaju i maść naproxen bo tak mi poradził farmaceuta, przez całe dwa tygodnie nakładam pas grzewczy i nic. Czy jest na to jakieś wyjaśnienie co to może być? bardzo proszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mam bardzo podobnie bol pojawia sie podczas siedzienia , jak leze wszytko jest wporzadku , mocz , kał wszystko w normie . Jem normalnie , uprawiam sport nie odczówam innych dolegliwosci . Adrian znalazles moze rozwiazanie swojego problemu ? Jesli tak prosze o kontakt r3dman@poczta.onet.pl Jezeli ktos ma podobny problem bardzo prosze o rade ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi