Gość Michal Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ja mam klucia u wejscia odbytu czasem kluje niesamowicie przez ok 4 minuty potem przestaje i tak 1 dziennie czasem w ogole, marwie sie, jestem nerwowy i pracuje fizycznie mam 26 lat, nie zbyt zdrowo sie odzywiam :( to ma cos wspolnego ?? nie mam krwawien ani guzków, moze to z nerwow lub odzywiania ?? mam juz tak miesiac, od tygodnia zdrowo sie zywie i pije niegazowane, od dzis biore 3x na dobe nospa. Jakies rady ?? prosze. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Trudno mi określić co może być przyczyną tychże dolegliwości bez bezpośredniego badania. Radziłbym najlepiej w tej sprawie udać się na konsultację do chirurga. Potrzebne jest badanie palcem przez odbyty przez fachowca. Dolegliwości takie mogą dawać nawet żylaki głęboko położone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 zacząłem zdrowiej sie odzywiac, mam regularne stolce i bol ustąpil teraz tylko czuje nie bol tylko takie *czucie* na miejscu bolu przez chwile i zaraz przestajde dawac o sobie znac, moze to poprzez nospa lub odzywianie lepsze, staram sie mniej denerwowac, jest poprawa, jesli bol znowu bedzie tak silny jak kiedys to pojde do chirurga. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi