Gość Mania Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mam pytanko otóż wczoraj od wczoraj czuje ból i swędzenie odbytu. Zaobserwowałem również tuz przy otowrze odbytowym bialą narośl. Cóż to takiego może być i do jakiego lekarza ewentualnie z tym problemem sie udać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Trudno pisać co to jest bez badania. Najlepiej z tym problemem skontaktować się z chirurgiem. Może to żylak, polip, ropień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 mam białe guzki przy odbycie co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Trzeba na pewno w tej sprawie udać się do chirurga najlepiej proktologa, aby dokładnie ocenić czym są zmiany. Prawdopodobnie to zmiany typu prosaków czyli zaczopowanych gruczołów łojowych. To zmiany niegroźne dające tylko defekt kosmetyczny, nie mające wpływu na stan zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jest jakieś lekarstwo na to.. od tygodnia mam z tym problem*( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi