Gość jola Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 P.doktorze mam pod dwoma kolanami torbiela bakera jak to leczyć czy to boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Basia Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Miałam robione Usg boli mnie noga a pod kolanem mam torbiel Bakera czy mozna ja okładac lodem czy nagrzewac poduszką elektryczną .U lekarza ortopedy jeszcze nie byłam czekam na wizytę ale noga boli mnie łykam przeciwbólowe leki i smaruje Venoruton żel co mogę jeszcze zrobić ,zeby ulżyć w bólu jaki mam .Torbiel ma około 3 cm jest raczej podłużna jak widzę na zdjęciu .Proszę o odpowiedż Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barbara Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Mam torbiel pod lewym kolanem zrobiłam u.s.g.i lekarz ortopeda ściągnął trochę płynu a teraz to będę brać rehabilitację tj.kioterapia i zobaczę czy to pomoże. pozdrawiam barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi