Gość Łukasz Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam, jestem mężczyzną w wieku 20 lat, na pierwszy rzut oka nic mi nie brakuje, wysoki, dobrze zbudowany, pojawiający się zarost. Niestety moje spodnie skrywają dramat. Mam penisa który w stanie spoczynku ma 2-4 cm, ale zauważyłem że w każdej sytuacji on się kurczy do 2 cm, ciągle się chowa, co powoduje duży dyskomfort. Jedynie kiedy osiąga duże rozmiary w spoczynku czyli około 7 cm wtedy kiedy mam dużą potrzebę oddania moczu i jestem rozluźniony. Podczas wzwodu jego długość waha się od 10 cm do 11,8 cm w obwodzie natomiast ma około 11,9 cm. Zastanawiam się czy jest to spowodowane jakimiś zaburzeniami związanymi z hormonami? Jest jakaś szansa, żeby go powiększyć? Czy tabletki xtrasize lub innego tego typu specyfiki są wstanie zwiększyć jego rozmiary? A może różnego typu ćwiczenia rozciągające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Wygląda na to, że penis w pana przypadku jest niedorozwinięty i podłożem tego zapewne są niedobory hormonów płciowych. Na pewno zwykłe leki dostępne poza receptą czy też ćwiczenia nic już w tym względzie nie zmienią. Trzeba by z tym porblemem najlepiej udać się do fachowca w tej dziedzinie czyli androloga. Pewnie będzie konieczne leczenie hormonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi