Gość Renata Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Od kilku dni mam spuchnięty palec przy paznokciu i opuchlizna jest zaczerwieniona. Chciałabym się zapytać co jest tego przyczyną. Zaznaczam w tym czasie kiedy to się pojawiło nie obcinałam skórek ani paznokci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 To jakiś stan zapalny świadczący o zanokcicy. Radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. W chwili obecnej można palec moczyć w letnim Rivanolu kilka razy dziennie. Czasami takie zapalenie pod wpływem tego leku ustępuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Renata Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Mam jeszcze pytanie czy można ten stan zapalny przechodzić bez wizyty u lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi