Gość Daniel Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Podczas treningu (piłka nożna) piłka odbiła się i trafiła mnie w mosznę (tak jakby otarła). Od tamtego momentu napuchło mi prawe jądro, i towarzyszy mu ból. Boje się że to coś poważnego. I dorzucę do tego to iż po każdym wysiłku zaczyna mnie boleć lewy bok może to z przemęczenia ale wole się zapytać specjalisty. Proszę o pomoc mam 16 lat i boje się że mogę być potem bez płodny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Na pewno o tym problemie trzeba poinformować rodziców. Takie objawy raczej wskazują na obrzęk jądra spowodowany stłuczeniem. Warto byłoby wykonać okłady z Altacetu na worek mosznowy. Jeśli objawy nie ustąpią w przeciągu 2-3 dni trzeba by z tym problemem najlepiej udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi