Gość Xyz Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Dzień dobry. Mam takie pytanie. Jestem trzeci dzień po zabiegu plastyki (albo obrzezania częściowego, bo mam połowę żołędzia odkryte). Moje pytanie brzmi: po jakim czasie od zabiegu powinienem ściągnąć pozostałą część napletka przy kąpieli?? Mam założone szwy rozpuszczalne i boję się póki co ściągać napletek, żeby nie doprowadzić do rozwalenia zszytej skóry. Chodzi o to, żeby nie powstało znów za ciasne zwężenie napletka po zagojeniu się ran. Bardzo proszę o odpowiedź i dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Z reguły można już to robić po około 2 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joe Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 po tych dwóch tygodniach zacznij tez stosowac jakąś maść na blizny. Polecam dermatix, drogi ale skuteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi