Gość Klaudia Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witam serdecznie. W 2007 roku miałam usunięty woreczek żółciowy (miałam lat 17). Zarówno przed operacją(metodą laparoskopową) jak i po odczuwam takie same bóle (silne kłucie, pieczenie w brzuchu, nudności). Te bóle są bardzo dziwne, bywają w ciągu dnia, ale najczęściej wieczorem. Podczas stania, siedzenia czy też chodzenia strasznie kuje mnie brzuch i piecze, aż zgina mnie w pół, tego bólu czasami nie da się wytrzymać. Natomiast jeśli się położę ból kujący po jakimś czasie mija. Odczuwam także czasem kucie po prawej stronie na dole. Miałam robione badania krwi i wyszły w porządku. W badaniu gastroskopii wyszło : refluksowe zapalenie przełyku, nadżerki, zapalenie śluzówki żołądka. Lekarze dawali mi różnego rodzaju leki lecz one nie pomagają. Robiono mi też kolonoskopię lecz w tym badaniu nic nie wyszło. Obecnie mam 21 lat. Nie mogę sobie z tymi bólami poradzić. Chciałam jeszcze dodać, że od jakiś 3 miesięcy mam biegunki (około 5razy dziennie), żółty język, a także bardzo często oddaje mocz. Tracę także na wadze, Bardzo proszę o pomoc. Co powinnam zrobić? jakie działania podjąć? Czy te objawy oznaczają coś poważnego? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi