Gość Eliza Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Mam skończone 17 lat ale moje sutki są cale spuchnięte brodawek nie widać prawie wcale kurczą się jedynie pod wpływem zimna i wtedy wyglądają w miarę normalnie bardzo mi się to nie podoba powinnam z tym pójść do jakiego lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominika Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Mam 19 lat i ten sam problem, tyle że na moich sutkach są jeszcze takie wrzody, coś w stylu pryszczy. Od zawsze tak miałam, ale ostatnio zaczełam czytać o raku sutka i troche się przeraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eliza Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 wierz mi ze mam dokladnie cos takiego jak ty ale przeczytalam ze ponoc piersi ksztaltuja sie nawet po porodzie ale mnie to jakos nie pociesza bo mnie strasznie sie to nie podob , az mi troche wstyd szczerze mowiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Wszystkie opisuje po prostu małe sutki, nie ma tu żadnej patologii tylko w ten sposób są ukształtowane piersi (taka ich anatomia). Oczywiście prawdziwych kształtów i wielkości sutki nabierają po ciąży, porodzie i karmieniu. W przypadku chęci ich korekcji jedynie chirurgia plastyczna może przynieść spodziewane efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi