Gość Bartek Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mam skórke przyczepioną do napletka takimi błonami od górnej strony te błony są 2 nie wiem czy to jakis problem troche się martwie bo nie wiem czy to zejdzie wiem ,że jak bylem maly(11 miesięcy) mialem usuwany nadmiar skóry z penisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Taką nieprawidłowość usunąć powinien chirurg urolog. Także do niego najlepiej się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ktos Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Czy nie chodzi o wędzidełko? Przecież każdy facet je ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi