Gość Dawid Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam mam taki problem. Jeżdżę na deskorolce no i był ciepłe dni. Ubrałem czarne jeansy które lubię i wyszedłem poćwiczyć. Wieczorem zaczęły mnie piec okolice jąder po 2 stronach utworzyły się nie wielkie plamy czerwone , które bardzo pieczą. Nie wiem co mam z tym zrobić. Już 3 dni i ból nie ustępuje. Jest to bardzo utrudniające gdyż np. ciągle obcierają się o to szorty co powoduje pieczenie. Dodam że mam 16 lat. Nigdy nie miałem problemów z moimi narządami płciowymi ani z ich okolicami, dlatego się martwię i kieruję pytanie tutaj a z rodzicami wstydzę się o tym pogadać. Proszę o udzielenie zrozumiałej odpowiedzi. A i zapomniałem dodać że te plamki cuchną taką nieprzyjemną wonią, pocą się dosyć mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi