Gość Mariusz Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam, od paru dobrych miesięcy mam pewien problem. Guzek, wybrzuszenie nad kostką, powiększa się podczas wysiłku kończyny dolnej oraz przywodzeniu i odwodzeniu k. dolnej. Naciskając na ten **guzek** wyczuwam jedynie coś jak maź lub płyn, boli jedynie gdy ćwiczę (biegam, gram w siatkę) i nacisnę na to miejsce ręką. Zaczęło się od intensywniejszych ćwiczeń na w-fie a szczególnie grania w siatkę, zawsze wybijam się z lewej nogi więc to też może miało wpływ... Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwina76 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Najlepiej zrobisz jeśli udasz się do lekarza. Miałam coś takiego pod kostką, nawet nie wiem kiedy się pojawiło, generalnie nie daje objawów bólowych chyba, że zmęczę nogę lub dotknę. U mnie to coś okazało się guzem typu nerwiak lub nerwiakowłókniak ale u Ciebie może to być po prostu ganglion. Bez lekarza się nie dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Byłem u lekarza... Powiedział że z tym się nie da nic zrobić, jak nie będę przemęczał nogi to nie będzie bolało i tyle... więc nic mi nie pomógł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwina76 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Nie powiedział ci co to jest? Nie skierował na dodatkowe badania, choćby usg? Dziwny lekarz, może warto skonsultawać się u innego dla porównania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 No właśnie nie powiedział co to jest... ogólnie to dziwny lekarz i niestety na niego trafiłem :/ muszę się skonsultować z innym ale też liczę na Waszą pomoc co to dokładniej jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi