Gość Tomasz Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Mam pytanie otóż miałem zszywany nos i został naklejony na ranę żółty opatrunek jakby silikonowy, pani kazała nosic mi go tydzien po czym lekarz mi go ściągnie, problem polega na tym ze ten opatrunek sam odpadł? co mam robic, moze mozna kupic taki sam i nakleic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Nie wiem jaki to był opatrunek, aby konkretnie odpowiedzieć co dalej z tym problemem zrobić. Myślę jednak, że jeśli rana jest na nosie to w ogóle nie ma potrzeby noszenia opatrunku. Proszę skonsultować się z chirurgiem w wyznaczonym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastian Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 rana na nosie po odlamku petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi