Gość magda ... Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam... mam problem ... od około tygodnia mam straszne bóle brzucha... brzuch mam taki wydęty i żołądek również .... jakbym zjadła nie wiem ile ... dodam ze okres mi się spóźnia z jakieś 5 dni... brzuch mnie tak wczoraj bolał ze nie mogłam go dotknąć i prawy jajnik.... i w ogóle boli jakbym miała dostać okres a tu nic...co robić???? proszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Nie ma innego wyjścia tylko trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z ginekologiem. Takie objawy mogą świadczyć o stanie zapalnym narządu rodnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi