Gość Kasia Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam, 5 miesięcy temu miałam laporoskopowo usunięty woreczek żółciowy. Badanie histopatologiczne było Ok. Czasami jednak miewam bóle w okolicy woreczka,czasem w nocy po spaniu na tym boku, ale czasem i w ciągu dnia. Nie są to jakieś silne bóle, mogę normalnie funkcjonować, nawet raczej nie muszę przy tym brać srodków przeciwbólowych, ale niepokoi mnie to. Czy to normalne, czy 5 mieisecy po opearcji można odczuwać jeszcze jakieś dolegliwości ? Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Raczej takie dolegliwości już nie powinny występować. Radziłbym jednak w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Być może konieczne okaże się badanie kontrolne np. USG lub gastroskopia celem oceny górnego odcinka przewodu pokarmowego. Może też bóle są związane z patologią w zakresie kręgosłupa. Po badaniu lekarz zadecyduje o odpowiedniej diagnostyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi