Gość Janusz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 18 lat. Boli mnie czesc ledzwiowa po silowni.Moze to doprowadzic do nierosniecia lub kalectwa ? czy rozciaganie pomoze ? dobrze rozgrzalem sie to z jakiego powodu boli mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Moze to doprowadzic do nierosniecia lub kalectwa ? - trzeba znaleźć przyczynę tego bólu, być może ból związany jest ze skrzywieniem kręgosłupa, przy znacznym skrzywieniu kręgosłupa ćwiczenia na siłowni mogą być przeciwwskazane i niebezpieczne czy rozciąganie pomoze ? - wszystko zależy od przyczyny bólu, patologii kręgosłupa dobrze rozgrzalem sie to z jakiego powodu boli mnie ? - bez bezpośredniego badania nie wyjaśnię co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi