Gość mpe Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam , kilka dni temu zadałem tutaj pytanie co ile trzeba kontrolować żylak . A więc chciał bym wiedzieć jakiego stopnia mogę mieć żylaki . Nie są one widoczne gołym okiem tylko wyczuwalne przy dotyku , jedynie po masturbacji są widoczne gołym okiem i czasem po kąpieli ( nie wiem dlaczego ) . I przy jakim stopniu żylaków bez operacji ich można byc niepłodnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 To raczej żylaki II stopnia. patrz strona: http://www.echirurgia.pl/zylaki/objawy_rozpoznanie_stopnie_zaawansowania_zylakow_powrozka_nasiennego.htm Przy każdym stopniu żylaków powrózka nasiennego może występować niepłodność. Im wyższy stopień tym większe prawdopodobieństwo ich występowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi