Gość rado Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam. Mam następujący problem. Przez 5 dni zażywałem codziennie po 2 tabletki Penilarge i po tych 5-ciu dniach musiałem zaprzestać stosowania tych tabletek. Na żołędziu wyskoczyło mi mnóstwo czerwonych plamek, pod żołędziem utworzyła się jakaś biała, lepka narośl, a na domiar tego wszystkiego non stop swędzi mnie penis :/ Czy te wszystkie objawy są skutkiem zażywania tego środka na powiększenie penisa? Jeśli tak, to dlaczego? A teraz pytanie najważniejsze. Nie wiem co z tym robić, a każdy wie, ile wynosi oczekiwanie na wizytę u urologa :( A tutaj nie ma czasu na czekanie. Czy te objawy znikną same po jakimś czasie, czy wskazane byłoby zastosować jakiś środek na zwalczenie tego dziadostwa? Bardzo proszę o w miarę szybką odpowiedź, bo nie wiem co to jest i co z tym zrobić, aby to zwalczyć :( z góry bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi