Gość Michal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam, mam 22 lata i mam problem z penisem, przy zwodzie skorka na penisie nie naciaga sie sama i swobodnie, musze to zrobic samodzielnie ale wowczas czuje nacisk na penisie (po przeczytaniu innych emaili zapewne mam stulejke) ale to nie wszystko, gdy samodzielnie naciagne skore kolor zoledzie jest jakby lekko fioletowy i na koñ*cu zoledzia mam jakby takie malutkie chroski, gdy dotkne czubek penisa (caly zoladz) odczuwam bol, gdy skora jast nienaciagnienta jesk ok, dlaczego tak sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Problemowy Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam, mam to sam. Jestem w gimnazjum wiek nie ważny. Chrostki na żołędziu to nie jest niebezpieczne dla zdrowia. Jeśli są problemy estetyczne można to usunąć chirurgicznie. W związku z fioletowym żołędziem, sam poszukuje odpowiedzi. Za pomoc dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dodany Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 To może być grzybica penisa. Wystarczy masc i po 2 tygodniach problem znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi