Gość Elwira Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam serdecznie.Panie doktorze,proszę mi wyjaśnić czy rak jest zarazliwy.W moim zakładzie pracy w jednym czasie zachorowało 5 osób na raka. Nie wiem jak mam postępować.Mam małe dzieci i nie wiem czy w jakiś sposób mogę tę chorobę przynieść do domu.Czy dzieci mogą przebywać z osobami chorymi na raka .Czy osoba chora może całować dziecko. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mądra Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Nie da się zachorować na raka od kogoś xD hahahaha Tu chodzi o uszkodzony gen lub o środowisko to co jesz itp. I też o to czy w Twojej rodzinie była osoba chora na raka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi