Gość Adam Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Mam pytanie....chce dokladnie wiedziec co to jest...jakie sa objawy jak to powstaje no i najwazniejsze jak sie leczy.....?? prosilbym o dokladny fachowy opis...dziekuje z gory i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Coś Panu się pomyliło, nie ma torbieli żołądka, może chodzi o torbiel, ale innego narządu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Moja znajoma powiedziała dziś ze ma torbiel na żałondku??wiec chciałam sie dowiedzieć coś o nim.Dziękuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danka Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 mam torbiele na żoładku co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi